Personlig träning

Med Personlig Träning har du en egen Coach som jobbar tillsammans med just DIG och individanpassar din träning efter dina behov, begränsningar och förutsättningar.
Här får du hjälp med att lära dig korrekt teknik, eget träningsprogram eller konsultation kring din egen träning i ditt eget tempo. En Personlig Tränare kan ge dig verktygen du behöver för att utvecklas i din nuvarande träning eller komma igång på absoluta bästa sätt, oavsett du har eller inte har tidigare erfarenhet av träning. Genom coachning lär du dig bygga vanor, rutiner och får kunskapen att förebygga, förstärka och bibehålla din styrka, fitness och hälsa!

Boka nedan direkt i vår kalender, via e-post eller via telefon!
Psst! Finns det ingen tid i kalendern som passar och/eller den PT du tänkt på inte syns där så finns det fler tider om du kontaktar oss med nåt av de andra sätten

Nutrition

Viktnedgång? Prestationshöjning? Näringsoptimering? Eller bara lära dej äta för att stöda träningen! Här får du hjälp av någon av våra Presicion Nutrition-utbildade coacher. Kostrådgivning med fokus på långsiktigt hållbara vanor är vår melodi!

Massage

Klassisk massage, en av världens äldsta behandlingsmetoder, en manuell metod där knådning och stretch jobbar igenom kroppens mjuka vävnader som muskler och huden. Massage kan hjälpa till att tillfälligt öka blod- och lymfcirkulationen, hjälpa trötta och stela muskler att slappna av, öka rörligheten samt verka avstressande och avslappnande för hela kroppen.

Massageterapeut Terese tar hand om dig från topp till tå!

Osteopati

Osteopati är ett system för fastställande av diagnos och behandling av bekymmer som relaterar till rörelseapparaten.
Behandlingen syftar till att återställa kroppens funktion så att den fungerar på bästa sätt.

Det finns flera olika behandlingsmodeller och tekniker som anpassas individuellt för varje patient och bekymmer.
Vid det första besöket ställs frågor som rör ditt besvär, din tidigare medicinska historia och livshändelser som kan påverka hur ditt bekymmer skall hanteras. Därefter görs en grundlig fysikalisk undersökning för att göra en bedömning av ditt bekymmer och forma din personliga behandlingsplan.

Vid bekymmer som inte lämpar sig för osteopatisk behandling hänvisas du till lämplig specialist.

Osteopat Alexander Rothberg DO innehar en Bachelor of Science with honours in Osteopathy från University of Wales, utbildad hos Skandinaviska Osteopathögskolan i Göteborg.

Butik

Välkommen till vår finfina butik! Vi har massor av kosttillskott med märken som Tyngre eller Star Nutrition men vi har även utrustning såsom massagebollar, gummiband och hopprep! 

Hungrig? Vi har Foodbox, fryst helt vanlig men väldoserad mat, perfekt att ha i frysen eller äta som lunch. Svårt att veta vad du skall äta för att vara nyttig och lagom? Foodbox är ett perfekt alternativ för de stunder du inte har energi att göra besluten på egen hand!

Vi har också törstsläckare och energiknippen som Nocco, Clean och Vitamin Well!

CrossFit

"Konstant varierade funktionella rörelser utförda med hög intensitet över breda tids- och modalitetsdomäner"'

Kort sagt tränar vi på att bli så allsidiga och funktionella som möjligt på alla olika sätt för att lätt kunna möta livets alla utmaningar!

Långt sagt, men utan att krångla till det, så betyder det att vi tränar med funktionella rörelser, så som knäböj, marklyft, pull-ups o.s.v. Rörelser där vi använder flera leder och hela kroppen för att utföra rörelsen. Vi varierar konstant vad vi gör, det betyder inte att vi alltid gör unika saker, bara att det sällan är exakt samma workout som innan. Vi gör det med relativt hög intensitet, för det är där majoriteten av utveckling finns. Vad som är hög intensitet varierar från person till person, och det är därför vi använder oss av skalning i form av Level Method, för att alla från nybörjare till avancerade skall kunna få en god och kraftull utveckling av sin fitness!

Breda tids- och modalitetsdomäner betyder att vi tränar på många olika sorters system, vi tränar ibland hårt och kort, ibland lugnare och under längre tid, ibland gymnastik, ibland styrkelyft, ibland metabolisk kondition och ibland alla i en mix med varandra!

Vi eftersträvar fitness, och inom CrossFit betyder fitness inget mer än "mer hälsosam", och inom hälsa ryms viktiga saker som goda relationer, skratt, stora vikter, balanserad kost och goda vanor!

Därför kombinerar vi genomtänkt programmering för alla nivåer med små grupper och en plats,
där just DIN fitness kan bli verklighet!

Hur gör man? 

CrossFit Kids & Teens

CrossFit är inte bara vuxenklasser. Våra barn- och ungdomsgrupper hjälper till att bygga bekantskaper med jämnåriga och låter barnen känna samhörighet i sin grupp. Vi gör mer än tränar och lär oss nya rörelsemönster; vi lär oss samarbete och viktiga koncept som att inte ge upp och att heja på andra.

Vårt syfte är enkelt: att lägga grunden för en aktiv, hälsosam livsstil.

Passen är 60 minuter och varierar varje gång, men har genomgående samma struktur. De involverar övningar som är grundläggande för alla barn; hoppa, krypa, putta, dra, kasta, klättra, lyfta och springa.
Vi tränar balans, koordination, motorik, flexibilitet, smidighet, kontroll, styrka och uthållighet. Detta gör vi genom konstant varierade, funktionella rörelser utförda i åldersanpassad hög intensitet där goda rörelsemönster prioriteras.

Barnen tränar utifrån sin emotionella och motoriska nivå, med individuella anpassningar utifrån dagsform och fysisk utveckling.
Hos oss tränar barn och umgdomar från olika idrottsbakgrund; vissa har tränat lagsporter i många år, andra hade inte hittat sin träningsform förrän de kom till oss. Här tränar fotbollsspelare, golfare, ryttare, innebandyspelare, och de som valt att enbart satsa på CrossFit. CrossFit är för alla, det spelar ingen roll om du tränat massor eller inget alls; här kan alla träna tillsammans och utvecklas utifrån sin egen nivå, antingen med enbart fokus på CrossFit som sport, eller som komplement till den idrott man redan utövar.

Hur börjar man träna? Enkelt! Klicka HÄR!

Medlemskap
Ultimat!

129,90 €

Medlemsskapet för dig som vill träna mer än 10 ggr per månad! Dvs Mer än 2 ggr per vecka! Obegränsat antal träningar och tillgång till open gym!

Mitt-i-raden

99,90 €

För dig som vill träna 10 ggr i månaden eller mindre! Tillgång till open gym ingår och dras från potten med 10 ggr per månad precis som om man bokade pass!

Bara lite

24,90 €

För dig som tränar mindre än 6 ggr per månad. Varje träning debiteras med 12,45 € utöver månadsavgiften.

Drop-in

24,90 €

Bara ett besök? Då är detta för dej!

du kan hoppa mellan medlemskap från månad till månad och har i övrigt en 20 dagars uppsägningstid! Att hoppa till ett högre medlemskap kan göras på direkten, lägre medlemskap görs mellan månadsbyten och måste meddelas sensast före månadsskiftet!

Om du är sjöman, jobbar borta halva månaden, är vårdledig förälder eller blåljuspersonal, kontakta oss för reducerad månadskostnad!

Om du känner att inget alternativ passar dej, du t.ex. jobbar mycket sporadiskt, är på åland i begränsade tider oregelbundet m.m. kontakta oss så fixar vi nåt som passar just din situation!

Avbokning av pass skall ske senast 2 timmar före passtart så att andra får chansen att boka platsen! Om avbokning inte inkommer innan det så debiteras en kostnad på 12,45 €